INDUSTRIES SICMA

Els oferim la nostra experiència i saber fer en la fabricació de màquines rotatives de netejar ampolles, d’esbaldir i bufar.

Màquines i torretes per a produccions de 1.000 a 50.000 ampolles per hora i més.

També en màquines d’emplenar ampolles i altres d’especials.

EsbaldidorES

Per a netejar la paret interior de les ampolles amb aigua perduda o producte en circuit tancat. Les seves vàlvules sense juntes asseguren que la neteja sigui higiènica. L’aspiració de les gotes i el control total dels esquitxos a la boca de l’ampolla fa que la màquina es mantingui seca i neta.

BufadorES

Per a netejar l’interior de les ampolles amb aire estèril. Les seves vàlvules sense juntes asseguren que la neteja sigui higiènica. L’aspiració de l’aire sortint augmenta l’eficàcia de la neteja i manté neta la màquina i l’entorn.

Torretes

Oferim la nostra tecnologia de l’esbaldit i bufat d’ampolles en les torretes per acoblar a monoblocs d’omplir i tapar.  Carrusels fets a mida.

Màquines especials

Com a fabricants de maquinària de disseny propi oferim el nostre servei d’enginyeria i construcció per a fabricar altres tipus de màquines, d’omplir i especials.

ACCESSORIS I COMPLEMENTS

Com a fabricants de maquinària oferim el nostre servei d’enginyeria i construcció per a fabricar accessoris per a màquines, ja sigui per complementar les nostres màquines o altres.